Reclame Quickscan

Welkom op onze Quickscan pagina!

Ja, je hebt het goed gelezen! Wij bieden mede-businessclubleden van De Graafschap onze gratis Reclame Quickscan aan! Exclusief voor Superboeren:-)

Wat houdt de Reclame Quickscan eigenlijk in?

De Reclame Quickscan is een door ons ontwikkelde efficiënte en doeltreffende manier om tot de essentie van je communicatie te komen. Zowel online als offline. Stapsgewijs scannen wij volgens een vast stappenplan samen met jou je huidige communicatie-uitingen. Dit kan op lokatie, samen om tafel (uiteraard coronaproof) of via Zoom. De uitkomst van dit gesprek vatten we samen in ons plan van aanpak.

Waarom zul je je wellicht afvragen?

Gewoon, om elkaar eens aan het denken te zetten en verder te helpen. Jij vertelt ons je ambities en laat ons zien wat je nú doet om ze te bereiken. Twee weken later presenteren wij je een opsomming van je kansen. No strings attached

Waarom kiezen voor Mindbite?

Voor ons kiezen is gaan voor creatieve oplossingen, gecombineerd met Achterhoeks ondernemerschap. Tijdloos, gedreven, kwaliteit en betrouwbaarheid. En uiteraard een hele grote bak aan ervaring in de reclamebranche. Door lean en mean te werken kunnen wij met een compact team van professionals alles creëren en uitvoeren. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het wel gedaan.

Waar zijn we ècht goed in.

advertenties, animaties, beeldbewerking, boek ontwerp, branding, brochures, concept, copywriting, direct mail, folders & flyers, huisstijlen, illustraties, infographics, jaarverslagen, logo ontwerp, magazines, nieuwsbrieven, outdoor advertising, POS materiaal, social media campagnes, strategie, verpakking ontwerp, webdesign

Klik ook hier voor onze uitgebreide portfolio

Dus mogen we je verrassen?

Bel of mail ons. 0575 470 339  info@mindbite.nl # samensterk

De Graafschap Vakantieborrel 2020_A4_VS_DEF
De Graafschap Golfdag app
De Graafschap Golfdag
puzzel 2
puzzel 3
puzzel 4
a5-flyer-de-graafschap
cover 2
spread 2
spread 3
Save the date wedding invitation card mockup
De Pino's, snelle laagvlieger
De pino's
Visitekaartjes/tickets
Rensa Mafketels
Atag