Adapting of te wel aanpassen. Dat is wat we overal om ons heen zien. Corona zet de inwoners van ons mooie land niet maar zo buitenspel; dat blijkt uit alles. We bedenken creatieve manieren om er tóch weer het beste van te maken. Onze kinderen krijgen online les, restaurants gaan bezorgen en overal ontstaan mooie initiatieven. Mensen staan op om elkaar te helpen, Facebookvrienden bedenken manieren om elkaar te vermaken en ondernemers grijpen het moment om nieuwe concepten te lanceren. Deze crisis, hoe erg ook, wakkert óók mooie dingen aan!

Zoek mogelijkheden
Zelf zijn we nog volop aan het werk in ons vertrouwde kantoor in Zutphen. Maar natuurlijk voelen ook wij de realiteit. Opdrachten worden on hold gezet, we zoeken elkaar niet meer op en mensen zijn angstig voor wat er komt. Wij ook. Juist daarom is omdenken nu belangrijker dan ooit. Dat is dan ook wat we jou met deze blog willen meegeven. Probeer in dit probleem, hoe groot ook, tóch ergens een mogelijkheid te vinden.

Van beperking naar kans
Het feit is namelijk duidelijk… de komende tijd kampen we met corona. De komende tijd staan we noodgedwongen stil; veelal aan huis gekluisterd. Denk daarin door. Want die beperking biedt ook kansen. Misschien heb jij thuiswerkers iets te bieden? Wellicht kun je iets bedenken om de middenstand te helpen? Of kun je eindelijk aan de slag met dat geniale plan dat je ooit had? Maar het kan natuurlijk ook zijn dat dit het uitgelezen moment is om je af te zonderen en lekker met je eigen communicatie aan de slag te gaan?

Jouw plannen vormgeven
Wat je plan ook is, maak er wat moois van! Zorg dat we straks, weken of maanden van nu, terugkijken en beseffen dat deze rare tijd, deze verschrikkelijke ziekte, ook iets waardevols heeft gebracht. Dus heb je een plan, idee, of natuurlijk opdracht; bel ons! Via Skype, telefoon of Hangouts denken we graag met je mee! Want de ambitie waarmee jij nieuwe plannen smeedt, is onze inspiratie. Wij helpen je graag om je ideeën vorm te geven. Letterlijk en figuurlijk.  

Mensen, blijf veilig. En blijf omdenken. Elke dag.

Fred en Katinka
Mindbite Ondernemende Reclamemakers